Döver İlkokulu
Aşağı Mevkii Döver Mahallesi No14 DefneHatay
05317919671

VİZYON

Atatürk´ün gösterdiği yolda, çağdaş gelişmelerin ışığında,eğitim öğretimin her alanında fark yaratarak farkında olunan "Okul" olmak.

MİSYON

Döver İlkokulu olarak; öğrencilerimizin bireysel becerilerini dikkate alarak; nitelikli çağdaş eğitim -Öğretim yapmak ve öz güvenlerini artırmak için çalışmaktır.Temizliğe, saygıya, sevgiye önem veren, kurallara uyan, geleceğimiz için sorumluluk alabilen ve başarıya endekslenmiş,inançlı bireyler yetiştirmektir…

Kütüphane Kitap Sayısı :70
Öğretim Şekli :Okulumuz Döver Anasınıfı-Döver İlkokulu ve Döver Ortaokulu olarak tek müdürlüğe bağlıdır. Bina iki katlı ve sınıf sayısı sınırlıdır.

Öğretim Şekli

SOBALI